Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

 

Betalningsalternativ

För tillfället kan man endast betala offline via Swish eller faktura.


Fraktkostnader

Fast frakt på 49kr, eller upphämtning 0kr.

 

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar på lagerförda varor. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara (alla våra e-juicer är specialtillverkade) börjar ångerfristen löpa den dag du lagt beställningen.

Du har inte ångerrätt om produktionen påbörjats under ångerfristen.

 

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

 

Garantier och service

Vi strävar alltid efter att ha nöjda kunder och gör därför allt vi kan, givetvis inom rimliga gränser, för att er shoppingupplevelse ska bli den bästa!

 

Gällande våra e-juicer så finns det, ur hälso- och hygienperspektiv, ingen garanti då det är en förbrukningsvara. Men om vi har gjort något fel, t.ex. levererat fel smak, fel nikotinstyrka etc. så ersätter vi självklart den felaktiga varan.

 

För ersättning av icke fungerande övriga produkter gäller 1 månads garanti. Nedsatt prestanda, felaktigt användande eller slitage täcks inte utav garantin.

 

Kontakta oss så fort som möjligt efter upptäckt garantifel. Spara kvitto och alla delar du fått levererade.

 

Privat Policy

"När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post."

 

Leveranser

Då det mesta i vår webshop inte lagerförs, utan tillverkas på beställning, kan leveranstiden variera. Vårt mål är dock att hålla oss inom 1-2 veckor. För Mix-your-own kan leveranstiden bli aningen längre då e-juicen kan behövas testas och godkännas innan den slutliga produkten kan levereras.

 

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

 

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan till oss.
 

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Köpvillkor